Bed & Breakfast

Bed & Bubbles

Bij Bed & Bubbles geniet u van een heerlijke nachtrust en een luxe ontbijt. Onthaast in één van onze warme, comfortabele kamers. En proost op elkaar!

De eerste charme bed & breakfast in Bilthoven Centrum is uw tweede thuis. Verwen uzelf met roomservice of schuif gezellig aan in onze geliefde brasserie. Of ga eropuit. Bed & Bubbles is hét startpunt voor uitstapjes naar Utrecht en omgeving. En ’s avonds, dan kruipt u in een royaal bed. Uw kamerjas hangt al klaar.

Kamers

Blozende Bloesem

Krijg lentekriebels in Blozende Bloesem, de ruimste kamer van Bed & Bubbles. Alles ademt hier romantiek. Met sfeervolle mozaïeken, een eigen badkamer én balkon, een comfortabel bed, gratis Wifi, Netflix en meer. Voel u thuis!
Lees meer over deze tweepersoonskamer

Prijs per nacht
€ 103,-
excl. ontbijt & toeristenbelasting[/vc_column_text]

Zinderende Zomer

Vier vakantie in Zinderende Zomer, de fleurigste kamer van Bed & Bubbles. Proost op vandaag. Met sfeervolle mozaïeken, een stijlvolle gedeelde badkamer, een comfortabel bed, gratis Wifi, Netflix en meer. Even helemaal weg!

Lees meer over deze tweepersoonskamer

Prijs per nacht
€ 91,-
excl. ontbijt & toeristenbelasting[/vc_column_text]

Stille Sneeuwster

Kom tot rust in de meest knusse kamer van Bed & Bubbles. Vol winterse warmte. Met sfeervolle mozaïeken, een stijlvolle gedeelde badkamer, een comfortabel bed, gratis Wifi en Netflix, roomservice en meer. Dat is onthaasten!

Lees meer over deze eenpersoonskamer

Prijs per nacht
€ 60,-
excl. ontbijt & toeristenbelasting

Vliegende Vlucht

Hul u in de gezelligheid van de herfst in de nieuwste kamer van Bed & Bubbles. Dit is uw domein. Met sfeervolle mozaïeken, een eigen badkamer, een comfortabel bed, gratis Wifi, Netflix en meer. Tijd voor uzelf!

Lees meer over deze eenpersoonskamer

Prijs per nacht
€ 79,-
excl. ontbijt & toeristenbelasting

The Bed&Bath Suite

    

In hartje Utrecht kunt u logeren in ons royale appartement – royaal met de grote R. Elke ruimte is door eigenaresse Jacqueline Teunissen zorgvuldig gestyled in eclectische art deco-stijl. De balans tussen klassiek, modern en werelds geeft het appartement warmte én rust. Ook perfect om langer te verblijven en wonen en werken compleet verzorgd te combineren. Neem vooral even een kijkje!

[/vc_column][/vc_row]

Arrangementen

Voordelig genieten

Halfpension
Incl. ontbijt en diner

Volpension
Incl. ontbijt, lunch en diner

Weekendarrangement
Incl. high tea, fles prosecco en fietsverhuur

Midweekarrangement
Incl. picknick, B&B-tegoedbon à € 25,- en fietsverhuur

Heerlijk dagje uit

Amelisweerd-arrangement – € 75,00 p.p.

 • Overnachting bij Bed & Bubbles
 • Uitgebreid ontbijt
 • Fiets + route naar Amelisweerd
 • Picknick voor onderweg
 • Koffie en een pannenkoek bij Kasteel Rhijnauwen
 • Toegang tot MOA | Museum Oud Amelisweerd

Beauty-arrangement – € 110,00 p.p.

 • Overnachting bij Bed & Bubbles
 • Uitgebreid ontbijt
 • Zonnebank
 • Gezichtsbehandeling
 • Massage
 • Salade bij Bubbles
Elke dag feest

Valentijn – € 199,95 voor 2 personen
Opdat de liefde maar eindeloos mag duren, heeft Bed & Bubbles een speciaal Valentijns-arrangement voor u: een nachtje in onze deluxe kamer, een driegangendiner voor twee (knus op de kamer of gezellig in het restaurant), een fles prosecco en de volgende ochtend een luxe ontbijt in bed. 

Pasen
Geniet bij Bed & Bubbles van het lekker lange Paasweekend. Heerlijk slapen in de bed & breakfast en dan naar de mooie Amelisweerd. Fietsen en genieten maar!

Moederdag 
Mama eens écht verwennen? Natuurlijk met een weekendje Bed & Bubbles! Maak het Moederdag-weekend compleet met een heerlijk Beauty-arrangement.

Pinksteren 
Piep er samen even lekker tussenuit met Pinksteren. Even helemaal niks. Alleen maar genieten! Van een comfortabele overnachting, uitgebreid ontbijt, fietsen bij de buitendeur én toegang tot het grootste midgetgolfterrein van het land. Met 4 volwassenen en 3 kinderen is Bed & Bubbles helemaal van jullie.

Kerst – € 299,95 voor 4 volwassenen en 3 kinderen
Wilt u er even hélemaal uit met de Kerst? Lekker rustig, saampjes met elkaar? Warm welkom in Bed & Bubbles! Speciaal voor de feestdagen hebben we het familie-arrangement: onze bed & breakfast helemaal voor uzelf. We hebben plek in de herberg voor vier volwassenen en drie kinderen. En zorgen voor een heerlijke overnachting, een luxe kerstontbijt en een sfeervolle tocht in een huifkar.

Reserveren Bed & Bubbles

Wanneer mogen we u verwelkomen bij Bed & Bubbles? Reserveer veilig en snel via Cubilis.

[/vc_row_inner]
[/vc_column][/vc_row]

Reserveren The Bed&Bad Suite

Binnenstappen en gelijk thuiskomen in The Bed&Bath Suite in Utrecht? De sleutel hangt voor u klaar! Reserveer – minimaal 2 nachten – via Booking. In The Bed&Bath Suite serveren we geen ontbijt.

[/vc_column][/vc_row]
[/vc_column][/vc_row]

Contact

Bubbles & Blessings
Vinkenlaan 25
3722 AH Bilthoven
030 2283882
info@bubblesandblessings.nl

Nieuwsbrief


Social Media

Openingstijden

maandag8:00 — 17:00
dinsdag8:00 — 17:00
woensdag8:00 — 17:00
donderdag8:00 — 17:00
vrijdag8:00 — 17:00
zaterdag8:00 — 17:00
zondag9:00 — 17:00

Privacybeleid