High tea-arrangement

High tea bij Bubbles

Kent u dat? Trek rond een uur of vier ’s middags? Anna, de 7e hertogin van Bedford, had het rond 1840 ook. Speciaal voor haar bereidde de kok een lichte maaltijd met kleine gerechtjes en verschillende theesoorten: de allereerste high tea.

Bubbles serveert al bijna 12,5 jaar de klassieke high tea en de high tea suprême – op elk gewenst moment van de dag. Een etagère vol Bubbles & Blessings, uit eigen keuken én met de favorieten van eigenaresse Jacqueline Theunissen uit haar lievelingswinkels. Nu hebben we de high tea-kaart uitgebreid. Typisch Engels, met een Franse twist, een speciale high tea voor kinderen en in een glutenvrije variant, zodat iederéén kan genieten. We hebben alles uitgebreid geproefd en zijn helemaal enthousiast. Komt u binnenkort ook eens proeven?

  

High tea for kids

€ 12,90 p.p.

Geserveerd in 1 gang

Zoet én hartig, dat snoept dubbel zo lekker!

  • kleine sandwiches 
  • hartige hapjes
  • scones
  • chocoladelolly’s
  • spekjes
  • thee of ranja

 

High tea petit

€ 15,00 p.p.

Geserveerd in 1 gang

Gezellig samen bijkletsen, met een pot thee – of in het geval van Bubbles met heel veel potten thee – en acht huisgemaakte zoete gerechtjes met luxe sandwiches.

 

French tea

€ 22,50 p.p.

Geserveerd in 2 gangen

Doe als de Fransen: proost op het joie de vivre met heerlijke kleine hapjes. Geniet van de Franse patisserie-klassiekers, heerlijke kazen en klassieke quiche Lorraine. Inclusief onbeperkt thee en een glaasje prosecco.

 

High tea klassiek

€ 25,00 p.p.

Geserveerd in 1 gang.

Een high tea zoals Bubbles hem al 13 jaar serveert, met klassieke sandwiches en zoete lekkernijen. Inclusief onbeperkt thee en een glaasje prosecco.

 

Afternoon tea

€ 27,50 p.p.

Geserveerd in drie gangen

Enjoying life, dat kunnen de Engelsen wel. Proef nu de échte afternoon tea. Geniet van de Engelse theeceremonie met hapjes die allemaal tussen duim en vinger passen. Inclusief onbeperkt thee en een glaasje prosecco.

 

High tea suprême

€ 37,50 p.p.

Geserveerd in vier gangen

Suprême feestelijk, suprême luxe en suprême lekker! Een uitgebalanceerde tea geserveerd in etappes. Geniet van een goed gevulde middag met bubbles!

Beoordelingen

 

‘Ik dacht dat een high tea niet voor mij was weggelegd’

“Ik wilde jullie nog bedanken voor de heerlijke glutenvrije, koemelk-vrije en kippenei-vrije high tea, afgelopen zondag. Wij vierden boven met een groep de 50ste verjaardag van een collega. Ik heb altijd gedacht dat het voor mij niet mogelijk was om mee te doen aan een high tea. Maar wat een heerlijke dingen hebben jullie voor mij klaargemaakt! Het was echt een feestje zo voor mij. Petje af voor jullie; wat een verwennerij was het. Wij komen hier zeker nog eens terug. Hartelijk bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. En speciaal voor mij en mijn nogal moeilijke dieet.”

Els van der Mark, 6 augustus 2018

Contact

Bubbles & Blessings
Vinkenlaan 25
3722 AH Bilthoven
030 2283882
info@bubblesandblessings.nl

Nieuwsbrief


Social Media

Openingstijden

maandag8:00 — 17:00
dinsdag8:00 — 17:00
woensdag8:00 — 17:00
donderdag8:00 — 17:00
vrijdag8:00 — 17:00
zaterdag8:00 — 17:00
zondag9:00 — 17:00

Privacybeleid