Op locatie

Bubbles & Blessings op locatie

Onze catering

 

Bedrijfspresentatie, vergadering of iets te vieren? Bubbles & Blessings verzorgt graag uw ontbijt, brunch/lunch, sweets/borrel of diner op locatie. Helemaal naar uw wens en in goed overleg. Wij serveren alles versbereid op mooie etagères, met voor ieder wat wils – ook bij speciale dieetwensen.

Voor onze arrangementen geldt dat u alles kunt bestellen voor elk moment van de dag. U zegt het maar. Catering nodig voor meerdere dagen? Dan zorgen wij voor afwisseling in de gerechten. Hoe meer gasten, hoe groter de variatie.

Catering door Bubbles & Blessings:

  • Bestel bij voorkeur minimaal 48 uur van tevoren.
  • Telefonisch op telefoonnummer 030 – 22 83 882 of per e-mail: info@bubbleandblessings.nl.
  • Vanaf 10 personen.
  • Inclusief bezorgkosten binnen een straal van 10 km.
  • Servies, bestek en glazen kunt u apart bijbestellen, inclusief gesteven linnen. De afwas doen wij.
  • Personeel nodig voor bediening? Ook dat regelen we voor u.
  • Evenals vegetarische, veganistische en glutenvrije wensen en aangepaste gerechten bij allergie of zwangerschap. Voor veganistische en glutenvrije gerechten geldt een meerprijs van 5%.

Minder dan 10 personen? Dan bestelt u onze catering eenvoudig per e-mail of Thuisbezorgd.nl. Bellen kan ook: ons telefoonnummer is 030 – 22 83 882.

De perfecte locatie

Op zoek naar een fijne locatie voor uw feest of bijeenkomst? Wij heten u van harte welkom in onze B-loft, op de eerste etage van Bubbles & Blessings. Hier kunt u terecht met een gezelschap van 10 tot 20 personen voor een intiem feestje of goed geregelde vergadering. Voor grotere (huwelijks)feesten, (verjaardags)partijen en zakelijke bijeenkomsten (tot 150 personen) is op de begane grond het restaurant van Bubbles & Blessings. Bel of mail ons voor meer informatie.

      

Aan de Soestdijkseweg-Zuid 251 a hebben we een speciale vergaderlocatie voor groepen tot 40 personen. Van alle (presentatie-)gemakken en comfort voorzien. Met catering naar wens. Bel of mail ons voor een offerte op maat.

      

In de voormalige Kees Boekeschool in Bilthoven, een historische locatie in een bosrijke omgeving, biedt Lokaal68 bedrijven een unieke plek voor hei-sessies, vergaderingen, trainingen en brainstormsessies. Bij een boeking bij Lokaal68 geven wij 20% korting op onze catering.

Sharada Korf, eigenaresse Lokaal68 in Bilthoven:
“Door de warme, huiselijke sfeer voelen mensen zich gauw thuis bij ons. In de pauze lekker in de bossen een wandeling maken is echt genieten! Voor u maken we graag van iedere bijeenkomst een feestje. Onze huiscateraar Bubbles & Blessings verzorgt de heerlijkste lunches, diners en lekkernijen terwijl u geniet van de fijne locatie.”

Contact

Bubbles & Blessings
Vinkenlaan 25
3722 AH Bilthoven
030 2283882
info@bubblesandblessings.nl

Nieuwsbrief


Social Media

Openingstijden

maandag8:00 — 20:00
dinsdag8:00 — 20:00
woensdag8:00 — 20:00
donderdag8:00 — 20:00
vrijdag8:00 — 20:00
zaterdag8:00 — 20:00
zondag9:00 — 17:00

Privacybeleid